preloader

4Bar Ewa Deneka, ul. Pomorska 58, 70-812 Szczecin - Poland

Przepisy

Filtruj:

Inne

Violina-Collins-COVER

Violina Collins

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 60ml Gin 30ml ODK Violet Syrup Dodaj kostki lodu i wstrząśnij Na wierzchu dodaj bitą śmietanę i udekoruj.

Passion-Politan-cover

Passion Politan

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lime Juice 100% NFC 60ml Vodka 50ml Cranberry Juice 30ml ODK Passion Fruit Fruity Mix Wstrząsnąć z lodem i przecedzić. Udekorować plasterkiem suszonego ananasa ODK.

intoku-cover

Intoku

by Suad Mujanovic Składniki 20ml ODK Maracuja Fruity Mix 30ml Sok ananasowy 30ml Sok pomarańczowy 30ml ODK Lemon 100% NFC 5 kropli Stillabunt Magic Velvet

Winterrita-cover

Winterrita

by Drinkbolaget Składniki 40ml Tequila 20ml Campari 30ml ODK Lime Juice 100% NFC 20ml ODK White Sugar Syrup 50ml Sok z krwistych pomarańczy Dodaj lód i wstrząśnij Przecedź do szklanki i dopełnij wodą gazowaną Udekoruj rozmarynem.

spiced-sour-coveer

Spiced Sour

Marco Caldone Składniki 50ml Spiced Rhum 25ml ODK Lime Juice 100% NFC 25ml ODK Passion Fruit Fruity Mix 35ml Sok ananasowy 6 kropli Stillabunt Viginti Unus Bitters 3 krople Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć i dwukrotnie przecedzić.

rosymelony-cover

Rosy Melony

Morten Krag - The Cocktail Blog Składniki 60 ml ginu 30 ml soku z limonki ODK 100% NFC 20 ml syropu arbuzowego ODK 6 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć i dwukrotnie przecedzić Udekorować suszonymi płatkami róży.

fruitini-cover

Fruitini

autor: Morten Krag - The Cocktail Blog Składniki 45 ml wytrawnego ginu 15 ml rumu 15 ml białego wermutu 5 ml ODK Passion Fruit Fruity Mix Wymieszać z lodem i przelać do schłodzonego kieliszka typu coupe.

dualipa-cover

Dua Lipa

by Drinkbolaget Składniki 30 ml ODK Lime Juice 100% NFC 50 ml białego rumu 20 ml ODK Mango Fruity Mix 50 ml wody kokosowej Dodaj liście mięty i lód Wstrząśnij i przelej do kubka tiki, dodaj kruszony lód i udekoruj.

shades-of-chocolate-frappe-cover

Shades of Chocolate Frappé

Składniki 40 g ODK Shades of Chocolate Frappé 160 g lodu 160 ml mleka Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

neutral-frappe-base-cover

Neutral Frappé Base

Składniki 40 g ODK Natural Frappé Base 160 g lodu 160 ml mleka Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

hints-of-vanilla-cover

Hints of Vanilla

Składniki 40 g ODK Hints of Vanilla Frappé 160 g lodu 160 ml mleka Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

creamy-yogurt-frappe-cover

Creamy Yogurt Frappé

Składniki 40 g ODK Creamy Yogurt Frappé 160 g lodu 160 ml mleka Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

delicate-cover

Delicate

autor: Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 60 ml amerykańskiej kawy 5 kropli Stillabunt Chocolate Bitters 50 ml wrzącego odtłuszczonego mleka i filtr mokka wypełniony ODK Chai Tea Spiced (odwrócona mokka) Lód Anyż gwiazdkowaty

tropical-daq-cover

Tropical Daq

Marco Caldone Składniki 50 ml rumu 25 ml soku z limonki ODK 100% NFC 15 ml syropu ananasowego ODK 6 kropli bittersów imbirowych Stillabunt Wstrząsnąć i przecedzić.

Regal-Sour-cover

Regal Sour

Morten Krag - The Cocktail Blog Ingridients 50ml Dry Gin 7ml Single Malt Scotch 7ml Orange Curaçao 15ml ODK Sweet & Sour Wstrząsnąć i przecedzić. Udekorować skórką cytryny.

burlesque-cover

Burlesque Aperitivo

Marco Caldone Składniki 25 ml Tequila 50 ml Pampelle 20 ml ODK Lime Juice 100% NFC 5 kropli Stillabunt Burlesque Bitters Dopełnić napojem gazowanym z różowego grejpfruta.

honey-tony-cover

Honey Tony

Marco Caldone Składniki 50 ml Tequila 25 ml ODK Lime Juice 100% NFC 15 ml ODK Ginger Syrup 7 kropli Stillabunt Honey Bitters Wstrząsnąć i dwukrotnie przecedzić.

paloma-cover

Paloma

By Flavio Carletti Składniki 30ml ODK Lime Fruit Juice 100% 45ml Tequila Ice Top with Malafemmina Pink Grapefruit Soda

Mapple-cover

Mapple

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 50ml White rum 25ml ODK Mango Fruity Mix 50ml Apple juice Wstrząśnij i przelej do szklanki z lodem Dodaj kruszony lód i udekoruj suszonym jabłkiem ODK.

Poppin-Blueberries-cover

Poppin Blueberries

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Blueberry Fruity Mix 50ml Vodka Wstrząsnąć z lodem Dopełnić Sprite i udekorować.

Ramos-Gin-Fizz-cover

Ramos Gin Fizz

New-York-Sour-cover

New York Sour

by Drinkbolaget Składniki 50ml Bourbon 25ml ODK White sugar Syrop 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 3 krople Stillabunt Magic Velvet Dry Wstrząsnąć, następnie ponownie wstrząsnąć z lodem i przecedzić Delikatnie polać czerwonym winem za pomocą łyżki barowej Udekorować suszoną pomarańczą ODK.

jungle-bird-cover

Jungle Bird

by Suad Mujanović Składniki 15ml ODK Passion fruit Fruity Mix 30ml Aperol 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml Dry Gin 30ml Sok ananasowy

Mango-Smash-cover

Mango Smash

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 50ml Bourbon 20ml ODK Mango Fruity Mix Dodaj liście mięty i wstrząśnij Przecedź do schłodzonej szklanki Udekoruj liśćmi mięty.

Solar-Passion-cover

Solar Passion

by Drinkbolaget Składniki 60ml wódki 30ml ODK Passion Fruit Fruity Mix 50ml ODK White Chocolate Creamy Wstrząśnij z lodem Przecedź do szklanki z kostkami lodu Dopełnij mlekiem.

Three-of-a-kind-cover

Three of a Kind

Morten Krag - The Cocktail Blog Składniki 30 ml koniaku 30 ml Amaro Montenegro 20 ml likieru kawowego 10 ml ODK Cocoa Creamy 5 kropli Stillabunt Chocolate Bitters Wymieszać z dużą ilością lodu i przecedzić do szklanki wypełnionej lodem Ekspresowa skórka pomarańczowa i dekoracja

Caramel-Coldbrew-cover

Caramel Coldbrew

by Drinkbolaget Składniki 30 ml wódki 30 ml kahlua kawa parzona na zimno ODK Caramel Creamy Do szklanki wlać ODK Caramel Creamy, dodać lód, wódkę, kawę parzoną na zimno, dopełnić mlekiem i wymieszać.

bosco-cover

Bosco

autor: Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 50 ml mleka owsianego ½ miarki herbaty ODK Vanilla Chai 30 ml domowego syropu marron glace 8 kropli Stillabunt Magic Velvet 40 ml ODK Wildberry Fruity Mix Udekoruj zielonym cukrem o smaku mięty.

Mango-Smoothie-cover

Mango Smoothie

Składniki 100 ml wody 200 g lodu 75 ml ODK Mango Fruity Mix Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

raspberry-tonic-cover

Raspberry Tonic

by Marco Poidomani Składniki Kawa filtrowana 15ml ODK Raspberry Fruity Mix 10ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml Gin Nalewanie Wlać do szklanki z lodem i uzupełnić wodą Malafemmena Tonic Udekorować malinami.

Alcohol-free-pina-colada-cover

Alcohol-free Pina Colada

Składniki 150 ml mleka kokosowego 15 ml ODK Pineapple Fruity Mix 200 g lodu Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

Non-alcoholic-Negroni-cover

Non-alcoholic Negroni

by Marco Poidomani Składniki Kawa filtrowana 20 ml ODK Mandarin Fruity Mix 30 ml ODK Cordial bitter 4 krople Stillabunt Chocolate Bitters Wymieszać i udekorować czekoladą.

Yuzu-Horn-cover

Yuzu Horn

Morten Krag - The Cocktail Blog Ingridients 30ml Dry gin 30ml White vermouth 25ml Suze liquor 5ml ODK Yuzu Fruity Mix Wymieszać z lodem i przecedzić do szklanki wypełnionej lodem Udekorować suszoną limonką ODK.

YUZU-MATCHA-FROZEN-PEA-cover

Yuzu Matcha Frozen Pea

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 35ml ODK Yuzu Fruity Mix 10ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml Zimna woda 20gr Cukier 180gr Lód 2gr Matcha Green Tea 50ml Gorąca woda Wymieszaj pierwsze pięć składników. Wymieszaj gorącą wodę ze sproszkowaną zieloną herbatą matcha, a następnie przelej do szklanki. Na koniec wlej zmiksowany napój do [...]

strawbeery-vanilla-frappe

Strawberry Vanilla Frappé

Składniki 40 g ODK Hints of Vanilla Frappé 160 g lodu 160 ml mleka 30 ml ODK Strawberry Fruity Mix Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

strawberry-Yogurt-Frappe-cover

Strawberry Yogurt Frappé

Składniki 40 g ODK Creamy Yogurt Frappé 160 g lodu 160 ml mleka 30 ml ODK Strawberry Fruity Mix Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

strawberry-Frappe-cover

Strawberry Frappé

Składniki 40 g ODK Natural Frappé Base 160 g lodu 160 ml mleka 30 ml ODK Strawberry Fruity Mix Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

Raspberry-Mojito-cover

Raspberry Mojito

by Drinkbolaget Składniki 50ml Rum 30ml ODK Lime Juice 100% NFC 30ml ODK Raspberry Fruity Mix Aktywuj miętowe aromaty Wlej wszystkie składniki z lodem Wymieszaj i dopełnij wodą sodową Udekoruj listkami mięty i malinami.

strawberry-smoothie-cover

Strawberry Smoothie

Składniki 100 ml wody 200 g lodu 75 ml ODK Strawberry Fruity Mix Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj i podawaj.

raserry-beret

Raspberry Beret

20ml ODK Lemon Juice 100% NFC 10ml ODK Lime Juice 100% NFC 40ml Vodka 20ml Crème de Cassis 20ml ODK Raspberry Fruity Mix 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Dry Wstrząsnąć, a następnie ponownie wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego kieliszka Dopełnić wodą gazowaną i udekorować suszonymi malinami i listkiem róży.

Clover-club-cover

Clover Club (alcohol-free)

by Drinkbolaget Składniki 60 ml bezalkoholowego ginu 30 ml soku z cytryny ODK 100% NFC 20 ml ODK Raspberry Fruity Mix 4 krople Stillabunt Magic Velvet Dodać lód, wstrząsnąć i przecedzić Udekorować malinami.

Raspberry-Lemonade-cover

Raspberry Lemonade

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Raspberry Fruity Mix Dodaj lód i dopełnij Sprite'em Wymieszaj i udekoruj cytryną.

Raspberry-Licorice-cover

Raspberry Licorice

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lime Juice 100% NFC 30ml Vanilla vodka 30ml Licorice liqueur 25ml ODK Raspberry Fruity Mix Dodać kostki lodu i wstrząsnąć Doprawić Sprite i udekorować.

Pomerosa-Iced-tea-cover

Pomerosa Iced Tea

by Jose Perez Składniki 20ml ODK Iced Tea Lemon 10ml ODK Pomegranate Fruity mix 5ml ODK Lemon Juice 100% NFC 10ml Rose water 200ml zaparzonej czarnej herbaty Wstrząśnij i udekoruj pestkami granatu i płatkami róży.

Divin-Sangria-cover

Divin Sangria

by Cueva Edison - The Shadow Bartender Składniki 80 ml Seltzer 40 ml Gin 20 ml Likier imbirowy 15 ml ODK Melon Fruity Mix 15 ml ODK Lime 100% NFC Bezpośrednio w szklance Udekoruj czerwonymi owocami i bazylią

Mango-and-peach-iced-tea-cover

Mango and Peach Iced Tea

by Jose Perez Składniki 20 ml ODK Iced Tea Peach 10 ml ODK Mango Fruity Mix 5 ml ODK Lemon Juice 100% NFC 200 ml zaparzonej czarnej herbaty Napełnij szklankę kostkami lodu Wstrząśnij i udekoruj.

MANGO-COCO-SMOOTHIE-cover

Mango Coco Smoothie

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 35ml ODK Mango Fruity Mix 5ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml Zimna woda 20gr Cukier 180gr Lód 80ml Mleko kokosowe Zmiksuj pierwsze pięć składników, następnie przelej do szklanki i dopełnij mlekiem kokosowym. Udekorować kostkami świeżego mango.

MANGO-FROZEN

Mango Frozen

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 50ml ODK Mango Fruity Mix 15gr cukru 5ml ODK Lemon Juice 100% NFC 180gr Iced Zmiksuj wszystkie składniki, a następnie przelej do szklanki zimnej wody. Udekorować kostkami świeżego mango.

MANGO-MATCHA-SMOOTHIE

Mango Matcha Smoothie

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 40ml ODK Mango Fruity Mix 5ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml Zimna woda 20gr Cukier 180gr Lód 2gr Matcha zielona herbata w proszku 50ml Gorąca woda Wymieszaj pierwsze pięć składników. Wymieszaj gorącą wodę ze sproszkowaną zieloną herbatą matcha, a następnie przelej do szklanki. Na koniec wlej mieszankę do [...]

bitters-lavender-pennellato

Lavender Sour

Marco Caldone Składniki 50 ml ginu 20 ml soku z cytryny ODK 100% NFC 20 ml mieszanki owocowej liczi ODK 8 kropli bitteru lawendowego Stillabunt 4 krople bitteru magicznego aksamitu Stillabunt Wstrząsnąć i dwukrotnie przecedzić.

kisssour-cover

Kiss Sour

Autor: Cueva Edison - The Shadow Bartender Składniki 50 ml ginu 30 ml Red Verjus 20 ml ODK Lychee Fruity Mix 10 ml syropu rozmarynowego 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząśnij i udekoruj jeżynami i świeżym rozmarynem.

coffe-pina-colada-cover

Coffee Pina Colada

by Marco Poidomani Składniki Kawa filtrowana 20 ml ODK Pineapple Fruity Mix 20 ml ODK Coconut Fruity Mix 40 ml Rum Wstrząsnąć, dodać kostki lodu do szklanki i nalać. Udekorować ananasem, wiśnią i czekoladą.

Naughty-cover

Naughty

by Drinkbolaget Składniki 25ml ODK Lime Juice 100% NFC 50ml White rum 20ml ODK Coconut Fruity Mix 20ml ODK Mango Fruity Mix 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Dodać kostki lodu i wstrząsnąć Przecedzić i udekorować.

nippon-cover

Nippon Star Martini

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

Blueberry-Mojito-cover

Blueberry Mojito

by Drinkbolaget Składniki 50ml Rum 30ml ODK Lime Juice 100% NFC 30ml ODK Blueberry Fruity Mix Aktywuj miętowe aromaty Wlej wszystkie składniki z lodem Wymieszaj i dopełnij napojem gazowanym Udekoruj listkami mięty i jagodami.

Lychee-e-Lemongrass-Iced-tea-cover

Lychee & Lemongrass Iced Tea

Autor: Jose Perez Składniki 30 ml ODK Iced Tea Lemon 10 ml ODK Lychee Fruity Mix 200 ml zaparzonej zielonej herbaty Rozmieszać i wstrząsnąć Udekorować trawą cytrynową i liczi.

Green-apple-ginger-iced-tea-cover

Green Apple Ginger Iced Tea

by Jose Perez Składniki 20ml ODK Green Apple Fruity Mix 10ml ODK Iced Tea Green Tea 5ml ODK Lime Juice 100% NFC Wstrząśnij i udekoruj wachlarzem z zielonego jabłka i imbirem.

Dancing-Rosita-cover

Dancing Rosita

Morten Krag - The Cocktail Blog Składniki 45 ml wytrawnego ginu 15 ml ODK Coconut Fruity Mix 15 ml słodkiego wermutu Wymieszać z lodem i przecedzić do schłodzonego kieliszka typu coupe.

Bellini-cover

Bellini

By Flavio Carletti Składniki 40ml ODK White Peach Fruit Puree Top z Prosecco

imperial-cover

Imperial

By Flavio Carletti Składniki 40ml ODK Blackberry Fruit Puree Top z Prosecco

Clover-Club-4-768x1152

Clover Club

Autor: Flavio Carletti Składniki 25ml ODK Raspberry Fruit Puree 25ml ODK Lemon Fruit Juice 100% 20ml ODK Raspberry Syrup 45ml Gin 8 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć i przecedzić Udekorować malinami.

rossini-cover

Rossini

By Flavio Carletti Składniki 40ml ODK Strawberry Fruit Puree Top z Prosecco

LAMBULANTE-cover

L’Ambulante

Giovanni Peligra Składniki 10 ml syropu ODK Popcorn 15 ml whiskey Bourbon 45 ml irlandzkiej whiskey 4 krople gorzkiej czekolady Stillabunt Dekoracja: popcorn i solony karmel

strawberry-yuzu-cover

Strawberry&Yuzu

by Marco Caldone - La Maison du Barman Składniki 20ml Campari 40ml Ginu 20ml ODK Lime Juice 100% NFC 20ml ODK Strawberry Fruity Mix 6 kropli Stillabunt Yuzu Bitters Dopełnić tonikiem Malafemmena Udekorować suszoną limonką ODK.

Toblerone-cover

Toblerone

by Drinkbolaget Składniki 20ml Baileys 20ml Kahlua 20ml Triple Sec 20ml ODK Hazelnut Syrup ODK Cocoa Creamy Dodaj lód i wstrząśnij Przecedź do szklanki i udekoruj Toblerone.

tiramisu-coffe-cover

Tiramisu Coffee

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

pornstarmartini-cover

Pornstar Martini

by Suad Mujanovic Składniki 40ml wódki 20ml Passoa 30ml ODK soku z cytryny 100% NFC 10ml ODK syropu waniliowego 5ml ODK passiflory Fruity Mix 7 kropli Stillabunt Magic Velvet Udekorować passiflorą.

coconut-vanilia-espresso-cover

Coconut Vanilla Espresso

by Marco Poidomani Składniki Espresso 20 ml ODK Coconut Fruity Mix 5 ml ODK Syrop waniliowy 45 ml Rum 30 ml Płynna śmietanka Wymieszać i wlać do szklanki z kostkami lodu Dekoracja

Pornstar-Martinish-cover

Pornstar Martinish

by Drinkbolaget Składniki 60ml wódki bezalkoholowej 30ml ODK soku z cytryny 100% NFC 20ml ODK syropu waniliowego 30ml ODK Passion Fruit Fruity Mix Dodać lód, wstrząsnąć i przecedzić Udekorować marakują.

speculoos-dalgona-coffee

Speculoos Dalgona Coffee

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

Espresso-Hazelnut-Martini-cover

Espresso Hazelnut Martini

by Drinkbolaget Składniki 40 ml wódki 20 ml kahlua 30 ml espresso 20 ml syropu z orzechów laskowych ODK Wstrząsnąć z lodem i przecedzić do schłodzonej szklanki.

gingerbread-iced-coffee-cover

Gingerbread Iced Coffee

by DACH Chile Składniki 10 ml ODK Syrop piernikowy 100 ml Mleko Podwójne espresso Śmietanka Zabaione Karmelowa kruszonka Lód

chocolate-banana-espresso-cover

Chocolate Banana Espresso

by Marco Poidomani Składniki Espresso 20ml ODK Banana Fruity Mix 5ml ODK Syrop czekoladowy 20ml mleka kokosowego Zmiksuj i przelej do szklanki z kostkami lodu i plasterkami banana Udekoruj bananem i czekoladową glazurą.

martini-amaretto-espresso-cover

Martini Amaretto Espresso

by Marco Poidomani Składniki Kawa filtrowana 45 ml Wódka 20 ml Likier kawowy 15 ml Syrop ODK Amaretto Wstrząsnąć i przelać do schłodzonego kieliszka Udekorować ziarnami kawy

amaretto-coffee-sour-cover

Amaretto Coffee Sour

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

amaretto-chocolate-cover

Amaretto Hot Chocolate

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

low-abv-alcohol-free-italian-spritz-cover

Low ABV / Alcohol-free Italian Spritz

Jose Perez Składniki 30ml ODK Italian Spritz Syrup 160ml Prosecco lub N/A Wino musujące lub woda sodowa Przygotowanie Wlej Italian Spritz Syrup na lód, a następnie uzupełnij winem / wodą sodową.

Petal-fizz-cover

Petal Fizz

Marco Caldone Składniki 50 ml ginu 25 ml soku z cytryny ODK 100% NFC 15 ml syropu ODK Oregat 7 kropli Stillabunt Violet Bitters 4 krople Stillabunt Magic Velvet Dopełnić wodą z tonikiem Wstrząsnąć i przecedzić.

Mai-tai-cover

Mai Tai

by Drinkbolaget Składniki 25 ml białego rumu 25 ml ciemnego rumu 30 ml soku z limonki ODK 100% NFC 20 ml Orange Curaçao 25 ml syropu orgeat ODK 15 ml syropu z białego cukru ODK Dodaj lód, wstrząśnij i przecedź.

scotchoco-cover

Scotchoco

Marco Caldone Składniki 50 ml szkockiej whisky typu blended malt 25 ml soku z cytryny ODK 100% NFC 15 ml syropu orgeat ODK 8 kropli bitterów czekoladowych Stillabunt 3 krople bitterów czekoladowych Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć i dwukrotnie przecedzić.

Orion-garden-cover

Orion Garden

by Cueva Edison - The Shadow Bartender Składniki 5oml Babylon Garden 0% 2oml ODK Lemon Juice 100% NFC 15ml ODK Jasmine Syrup Dopełnić sodą Malafemmena z różowego grejpfruta Udekorować liśćmi bazylii

TRIPPELGANGER-cover

Trippelganger

Morten Krag - The Cocktail Blog Składniki 60 ml wytrawnego ginu 15 ml wytrawnego wermutu 5 ml lillet blanc 5 ml żółtej kartreuzy 1 łyżka syropu ODK Falernum 2-4 krople bittersów Stillabunt "Viginti Unus" Wymieszać z dużą ilością lodu Przecedzić do schłodzonego kieliszka typu coupe Polać drinka olejkiem cytrynowym.

pear-and-chocolate-daiquiri-cover

Pear and Chocolate Daiquiri

By Flavio Carletti Składniki 20ml ODK Puree z owoców gruszki 25ml ODK Sok z cytryny 100% NFC 20ml ODK Syrop z białego cukru 45ml Biały rum 10 kropli Stillabunt Chocolate Bitters

YUZU-FIZZY-POP-cover

Yuzu Fizzy Pop

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 30ml ODK Yuzu Fruity Mix 10ml ODK Lemon Juice 100% NFC 10ml ODK White Sugar Syrup 120ml Soda Umieść wszystkie składniki w szklance i wymieszaj. Dopełnić lodem i dopełnić napojem gazowanym. Dekoracja.

YUZU-SHAKEN-TEA-cover

Yuzu Shaken Tea

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 30ml ODK Yuzu Fruity Mix 10ml ODK Lemon Juice 100% NFC 10ml ODK White Sugar Syrup 110ml Rose Tea Wlej pierwsze trzy składniki do szklanki i wymieszaj. Wstrząśnij herbatę różaną z kilkoma kostkami lodu, a następnie przelej do szklanki. Udekorować suszoną różą.

root-highball-cover

Root Highball

Marco Caldone Składniki 40 ml wódki 30 ml likieru brzoskwiniowego 20 ml soku z cytryny ODK 100% NFC 10 ml syropu z białego cukru ODK 10 kropli Stillabunt Licorice Bitters Zakończyć winem musującym.

italian-tiki-cover

Italian Tiki

Marco Caldone Składniki 60ml Montenegro 25ml Dark Rum 25ml ODK Lime Juice 100% NFC 15ml ODK Falernum Syrup 60ml Pineapple Juice 10 drops Stillabunt Tiki Bitters Wstrząsnąć i wlać do szklanki.

smoking-gentleman-cover

Smoking Gentleman

By Marco Caldone Składniki 50ml Bourbon 12,5ml ODK White Sugar Syrup 8 kropli Stillabunt Unde Viginti Bitters 5 kropli Stillabunt Oak Smoke Bitters Wymieszaj i dodaj do smaku.

Blue-MaiTai-cover

Blue Mai Tai

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

Blue-Lady-cover

Blue Lady

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

Midnight-Kiss-cover

Midnight Kiss

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 30ml Vodka Dopełnić winem musującym Udekorować watą cukrową

Popcorn-Oldfashioned-cover

Popcorn Oldfashioned

Jose Perez dla ODK Mongolia Składniki 60 ml whisky 20 ml syropu ODK Popcorn Syrup 3 krople Stillabunt Orange Bitters 3 krople Stillabunt Honey Bitters 3 krople roztworu soli fizjologicznej Dekoracja suszoną pomarańczą i popcornem

popcorn-frappe-cover

Popcorn Frappè

Autor: Jose R. Perez Składniki 50ml ODK Popcorn Syrup 30g ODK Neutral Base Frappè 120ml mleka lub mleka migdałowego Lód (7 kostek) Umieść wszystko w blenderze i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Skrop szklankę ODK Caramel Creamy i umieść popcorn na wierzchu napoju, a następnie skrop ODK Caramel [...]

sugar-cookie-cocktail-cover

Sugar Cookie Cocktail

By Neranxi Składniki 45 ml wódki 20 ml syropu ODK Amaretto 25 ml likieru Irish Cream 15 ml syropu ODK Cane Sugar 15 ml mleka ODK White Chocolate Creamy Obręcz kieliszka z ODK White Chocolate Creamy i kolorową posypką. Napełnij szklankę lodem, aby ją wcześniej schłodzić, a następnie wstrząśnij wszystkimi składnikami i [...]

Brown-sugar-Milk-tea-cover

Brown Sugar Milk Tea

by Jose Perez Składniki 30ml ODK Frappè Non-Dairy Neutral Base 40ml ODK Cane Sugar Syrup (lub ODK Salted Caramel Syrup, ODK Chai Tea Syrup) 200ml Zaparzona czarna herbata 30ml Perełki tapioki Wymieszaj ODK Non-Dairy Neutral Base z ODK Cane Sugar Syrup i zaparzoną czarną herbatą Udekoruj szklankę ODK Caramel Cream i napełnij [...].

Bourbon-Rose-cover

Bourbon Rose

Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 15 ml ODK Bubblegum Syrup 15 ml ODK Pink Grapefruit Syrup 20 ml ODK Lemon Juice 100% NFC 10 kropli Stillabunt Yuzu Bitters 40 ml Bourbon 5 gr ODK Creamy Yogurt Frappè Wstrząśnij i przecedź Udekoruj różowym cukrem i kostką smażonego panettone [...]

dita-von-teese-cover

Dita Von Teese

by Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 30ml ODK Lemon 100% NFC 30ml ODK Bubblegum Syrup 60ml Brandy 8 kropli Stillabunt Burlesque Bitters Kostka lodu Deluxe Wymieszać i przecedzić Udekorować białą czekoladą ODK Kremowe i suszone płatki róży

Hubba-Bubba-cover

Hubba Bubba

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lime 100% NFC 30ml ODK Bubblegum Syrup 25ml Triple Sec 25ml Tequila Dodaj lód i zmiksuj w blenderze Udekoruj

tiki-vibes-cover

Tiki Vibes

by Marco Caldone - La Maison du Barman Składniki 50ml Tequila 25ml ODK Lime 100% NFC 15ml ODK Agave Syrup 6 kropli Stillabunt Tiki Bitters 5 kropli Stillabunt Magic Velvet

bella-desnuda-cover

Bella Desnuda

by Suad Mujanović Składniki 50ml Tequila 30ml ODK Lime Juice 100% NFC 10ml ODK Agave Syrup Salt Top with Malafemmena Grapefruit Soda Garnish with a slice of grapefruit

Mango-Chili-Margarita-cover

Mango Chili Margarita

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lime Juice 100% NFC 10ml ODK Agave Syrup 40ml Tequila 20ml Triple Sec 20ml ODK Mango Fruity Mix Dodaj posiekane chili i kostki lodu Wstrząśnij i przecedź do szklanki udekorowanej płatkami chili.

MAGUEY-cover

Maguey

Giovanni Peligra Składniki 37, 5 ml London dry Gin 15 ml Likier z mango 25 ml Syrop z agawy ODK 25 ml Sok z limonki ODK 100% NFC Dopełnić napojem gazowanym Malafemmena Pink Grapefruit.

yuzu-collins-cover

Yuzu Collins

Autor: Marco Caldone Składniki 50 ml ginu 20 ml soku z cytryny ODK 100% NFC 10 ml syropu fiołkowego ODK 8 kropli bittersów Stillabunt Yuzu Dopełnić wodą sodową.

Floral-Sour-cover

Floral Sour

by Drinkbolaget Składniki 60 ml wódki 30 ml soku z cytryny ODK 100% NFC 20 ml syropu fiołkowego ODK 20 ml syropu różanego ODK 4 krople Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić i udekorować kwiatami.

loveme-cover

Love me

by Your Modern Bartender Składniki 50ml Gin 20ml Verjus 20ml ODK Cranberry Fruity Mix 15ml ODK Lavender Syrup 6 kropli Stillabunt Magic Velvet Shake Udekoruj liściem szkieletu

Tropical-garden-768x1024

Tropical Garden

Jose Perez dla ODK Mongolia Składniki 20 ml ginu 30 ml soju 20 ml syropu jaśminowego ODK 10 ml syropu z kwiatów czarnego bzu ODK 1 kropla bittersów lawendowych Stillabunt Dopełnić wodą sodową i napojem gazowanym z różowego grejpfruta.

Magsman_2-768x960

Magsman

by Suad Mujanović Składniki 25ml Havana 7yo 25ml Disaronno 10ml Martini Bianco 10ml ODK Syrop z czarnego bzu

LONDON-UNDERGROUND-768x768

London Underground

Giovanni Peligra Składniki 30 ml Fusetti banana bitter 22,5 ml ODK Elderflower Syrup 22,5 ml ODK Lime Juice 100% NFC Top z Malafemmena Pink Grapefruit soda Garnish: chipsy bananowe

tonka-daiquiei-cover

Tonka Daiquiri

Marco Caldone Składniki 50 ml Rhum 15 ml Miód 25 ml ODK Sok z cytryny 100% NFC 5 kropli Stillabunt Tonka Bean Bitters Wstrząsnąć i przecedzić.

Blue-Ice-Latte

Blue Ice Latte

Autor: Yannick Duyck - Your Modern Bartender Składniki 15 ml syropu ODK Tonka Bean 50 ml kawy 80 ml mleka 40 ml zabarwionej płynnej śmietanki Rozmieść na lodzie Udekoruj ziarnami kawy

Smokey-head2-768x960

Smokey Head

autor: Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 40 ml whisky 20 ml białego wermutu 6 kropli bittersów Stillabunt Oak Smoke 15 ml syropu ODK Fava Tonka Syrop Cordial Macis Shake Garnish

kalimera-milk

Kalimera Milk

autor: Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 40 ml syropu ODK Tonka Bean 80 ml mleka sojowego Caffè Colombia Barrique Rum Fermentacja (bezalkoholowa) Lód Dekoracja mini wafelkami

bean-fashioned-cover

Bean Fashioned

Marco Caldone Składniki 10 ml syropu ODK Tonka Bean 50 ml burbona 10 kropli Stillabunt Coffee Bitters Wymieszać i przecedzić.

Wildbill

Wild Bill

by Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 20 ml syropu rabarbarowego ODK 15 ml syropu karmelowego ODK Salted Caramel 20 ml soku z limonki ODK 100% NFC 30 ml soku grejpfrutowego 6 kropli bittersów kawowych Stillabunt Wstrząsnąć i przecedzić.

Hibiscus-Whisky-Sour

Hibiscus Whisky Sour

by Marco Poidomani Składniki Kawa filtrowana 10ml Syrop rabarbarowy ODK 10ml Syrop hibiskusowy ODK 45ml whisky 10ml Sok z cytryny ODK 100% NFC 2 szczypty Angostura bitter 3 krople Stillabunt Magic Velvet Wstrząśnij i przelej do szklanki z kulką lodu Dekoracja

whiskey-sour

Whiskey Sour

by Suad Mujanović Składniki 60ml Bourbon whiskey 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 10ml ODK White Sugar syrup 10ml ODK Maple Syrup 7 kropli Stillabunt Magic Velvet

good-fashioned-cover

Good Fashioned

Marco Caldone Składniki 25 ml whisky 25 ml syropu klonowego ODK 7 kropli Stillabunt Unde Viginti Bitters Build

After-eight-cover

After Eight

by Drinkbolaget Składniki 25 ml wódki 25 ml kahlua 30 ml syropu ODK Green Mint 80 ml mleka Wstrząsnąć z lodem Udekorować listkami mięty

Chiras-fizz

Chira’s Fizz

Autor: Cueva Edison - The Shadow Bartender Składniki 40 ml wódki 20 ml soku z limonki ODK 100% NFC 15 ml syropu z zielonej mięty ODK 8 świeżych malin Dopełnić seltzerem Wstrząsnąć Udekorować malinami i suszoną limonką ODK.

moscow-blossom-cover

Moscow Blossom

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

Cucumber-fields-cover

Cucumber Fields

by Drinkbolaget Składniki 60 ml ginu bezalkoholowego 30 ml soku z cytryny ODK 100% NFC 20 ml syropu ogórkowego ODK 4 krople Stillabunt Magic Velvet Dodać lód, wstrząsnąć i przecedzić.

chaitea-whiskey-sour-cover

Chai Tea Whiskey Sour

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

cherrrymum-cover

Cherry Mum

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

cardamom-coffee-768x922

Cardamom Coffee

by Marco Poidomani Składniki Kawa filtrowana 20 ml Syrop kardamonowy ODK 20 ml ODK Cherry Fruity Mix Shake Dodać kulkę lodu do szklanki i przecedzić Garnish

schermata-cover

Pomegranate Daiquiri

by Cueva Edison - The Shadow Bartender Składniki 60 ml białego rumu 30 ml soku z granatu 25 ml soku z limonki ODK 100% NFC 15 ml syropu bazyliowego ODK Wstrząśnij i udekoruj suszoną limonką ODK.

strawhatberry-tales-cover

Strawberry Tales

by Drinkbolaget Składniki 50ml ODK Lime Juice 100% NFC 20ml ODK Basil Syrup 30ml ODK Strawberry Fruity Mix Dodać lód, wstrząsnąć i przecedzić Dopełnić tonikiem Malafemmena. Udekorować truskawkami

thai-basil-vocer

Thai Basil

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Basil Syrup 50ml Gin Dodać kostki lodu i wstrząsnąć Udekorować pianką kokosową i bazylią.

KOHI-1-768x768

Kohi

Giovanni Peligra Składniki 30 ml espresso 100% arabica 37,5 ml wódki 15 ml likieru liczi 15 ml syropu ODK Yuzu 1 kropla bittersów Stillabunt Doc Fire Dekoracja: maliny w proszku

WILDBERRY-TEA-SHAKE

Wildberry Tea Shake

WILDBERRY-FIZZY-POP

Wildberry Fizzy Pop

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 20ml ODK Wildberry Fruity Mix 10ml ODK Wildberry Syrup 5ml ODK Lemon Juice 100% NFC 5ml ODK White Sugar Syrup 120ml Soda Umieść wszystkie składniki w szklance i wymieszaj. Dopełnić lodem i dopełnić napojem gazowanym. Dekoracja.

WILDBERRY-FROZEN-PEA

Wildberry Frozen Pea

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 25ml ODK Wildberry Fruity Mix 20ml ODK Wildberry Syrup 180gr Lód 15gr Cukier 80ml Butterfly Pea Tea Wymieszaj pierwsze cztery składniki. Zaparz herbatę w szklance typu long, a następnie wlej wcześniej wymieszane składniki. Dekoracja.

bucks-fizz

Buck’s Fizz

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

STRAWBERRY-YOGURT

Strawberry Yogurt

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 20 g ODK Creamy Yogurt Frappè 20 g cukru 30 ml mleka 180 g lodu Najpierw wymieszaj i przelej do szklanki 20 ml ODK Strawberry Fruity Mix 10 ml ODK Strawberry Syrup 120 g lodu Na koniec wymieszaj i polej frappè, a na wierzch dodaj bitą śmietanę.

Cupid-1-768x960

Cupid

by Suad Mujanović Składniki 30ml wódki 30ml likieru truskawkowego 30ml ODK Lemon 100% NFC 10ml syropu truskawkowego ODK 5ml syropu waniliowego ODK

STRAWBERRY-FIZZY-POP

Strawberry Fizzy Pop

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 20ml ODK Strawberry Fruity Mix 10ml ODK Strawberry Syrup 5ml ODK Lemon Juice 100% NFC 5ml ODK White Sugar Syrup 120ml Soda Umieść wszystkie składniki w szklance i wymieszaj. Dopełnić lodem i dopełnić napojem gazowanym. Dekoracja.

STARWBERRY-FRUIT-TEA

Strawberry Fruit Tea

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 10ml ODK Strawberry Fruity Mix 20ml ODK Strawberry Syrup 10ml ODK White Sugar Syrup 110ml Herbata cold brew Wlej pierwsze trzy składniki do szklanki i wymieszaj. Wstrząśnij herbatę cold brew z kilkoma kostkami lodu, a następnie przelej do szklanki. Udekorować herbatą.

rasberry-coffe

Raspberry Coffee

by Drinkbolaget Składniki 60ml Gin 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 30ml ODK Tropical Blu Syrup 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Wstrząsnąć z lodem Przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować.

Odk-Natale-8-scaled

Red Velvet Christmas

autor: Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 10 ml syropu piernikowego ODK 1 miarka ODK Red Velvet Frappè 10 ml syropu malinowego ODK 30 ml pianki Limoncello: Syrop Panettone + woda + 20 kropli Stillabunt Magic Velvet

bitters-doc-fire-pennellato-768x768

Spicy Doc

Marco Caldone Składniki 40ml Tequila 20ml ODK Lime Juice 100% NFC 15ml ODK Pink Grapefruit Fruity Mix 5 kropli Stillabunt Doc Fire Bitters Dopełnić napojem gazowanym z różowego grejpfruta.

bitters-ginger-pennellato-768x768

Tropical Daq

Marco Caldone Składniki 50 ml rumu 25 ml soku z limonki ODK 100% NFC 15 ml syropu ananasowego ODK 6 kropli bittersów imbirowych Stillabunt Wstrząsnąć i przecedzić.

PASSIONFRUIT-YOGURT

Passion Fruit Yogurt

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 20 g ODK Creamy Yogurt Frappè 20 g cukru 30 ml mleka 180 g lodu Najpierw zmiksuj i przelej do szklanki. 20 ml ODK Passion Fruit Fruity Mix 10 ml ODK Passion Fruit Syrup 120 g lodu Na koniec wymieszaj i polej frappè, a na wierzch dodaj bitą śmietanę.

PASSIONFRUIT-FIZZY-POP

Passion Fruit Fizzy Pop

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 20ml ODK Passion Fruit Fruity Mix 10ml ODK Syrop Passion Fruit 5ml ODK Sok z cytryny 100% NFC 5ml ODK Syrop z białego cukru 120ml Soda Umieść wszystkie składniki w szklance i wymieszaj. Dopełnić lodem i dopełnić napojem gazowanym. Dekoracja.

PASSIONFRUIT-TEA

Passion Fruit Tea

by Gourmet Beverage Solutions Składniki 10ml ODK Passion Fruit Fruity Mix 20ml ODK Syrop Passion Fruit 10ml ODK Syrop White Sugar 110ml Zielona herbata Wlej pierwsze trzy składniki do szklanki i wymieszaj. Wstrząśnij zieloną herbatę z kilkoma kostkami lodu, a następnie przelej do szklanki. Udekorować herbatą.

shooting-23-scaled

Nubes

by Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 30 ml ginu 30 ml czerwonego wina Porto 15 ml syropu melonowego ODK 30 ml gorzkiego Gamondi Atomizer (roztwór soli 3%) Blok lodowy XXL Piana Stillabunt (aromatyzowana Ribolla Gialla)

GHOST-768x768

Ghost

Giovanni Peligra Składniki 50 ml Rum 3y Havana club 15 ml Syrop z melona ODK 22,5 ml Sok z cytryny ODK 100% NFC 7,5 ml Sok pomarańczowy Udekorować pianką o smaku dymu dębowego Stillabunt i bitterami Burlesque.

tropical-moscow-mule

Tropical Moscow Mule

By Flavio Carletti Składniki 30ml ODK Lemon Fruit Juice 100% 15ml ODK Guava Syrup 45ml Vodka Ice Malafemmina Ginger Beer Wlej wódkę, sok z cytryny i syrop z guawy do szklanki; dodaj kostki lodu i dopełnij Malafemmina Ginger Beer Wymieszaj i udekoruj.

Tierra-18-scaled

Tierra n°1

autor: Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 30 ml ODK Sok z limonki 100% NFC 20 ml ODK Syrop z agawy 10 ml ODK Syrop z guawy 30 ml Ludus aperitivo 40 ml Mezcal artesanal

Sunrise-Swizzle-covero

Sunrise Swizzle

by Drinkbolaget Składniki 20ml syropu ODK Grenadine 20ml soku z cytryny ODK 100% NFC 50ml ginu Dodaj kruszony lód, wlej wszystkie składniki i zamieszaj Dodaj kostki lodu i dopełnij sokiem pomarańczowym Udekoruj skórką pomarańczową

Orange Fizz-cover

Orange Fizz

60 ml soku pomarańczowego 15 ml soku cytrynowego ODK 100% NFC 1 łyżeczka syropu grenadynowego ODK 5 kropli Stillabunt Magic Velvet Dodaj lód i wstrząśnij Dodaj sodę przed odcedzeniem do schłodzonej szklanki Dopełnij większą ilością sody i udekoruj.

barbie

Barbie

by Drinkbolaget Składniki 30ml ODK Lemon Juice 60ml Gin 30ml ODK Bubblegum Syrup 20ml ODK Grenadine Syrup Wstrząsnąć z lodem i przecedzić.

Irish-Wings-8-scaled

Irish Wings

Autor: Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 20 ml syropu ODK Green Apple Syrup 30 ml czerwonego wermutu 30 ml whisky 30 ml Gamondi Bitters 10 kropli Stillabunt Ginger Bitters Wymieszać i przecedzić.

shooting-67-scaled

Royal Jelly Martini

autor: Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 20 ml syropu bananowego ODK 4 krople bitteru pomarańczowego Stillabunt 8 kropli bitteru miodowego Stillabunt 45 ml rumu 15 ml likieru kawowego 1 espresso Udekorować kremowym kakao ODK

blackberry-espresso

Blackberry Espresso

by Marco Poidomani Składniki Espresso 20 ml Blackberry Fruity Mix 5 ml syropu cynamonowego Wstrząśnij i przelej do schłodzonej szklanki Udekoruj bitą śmietaną.

Cor-mellis

Cor Mellis

Flavio Carletti - FC Bartender Lab Składniki 40ml ODK Banana Fruity Mix 20ml ODK Basil Syrup 120ml mleka owsianego (linia barista) Umieść składniki we francuskiej prasie i wymieszaj, a następnie przelej do szklanki z lodem Dodaj 10 kropli Stillabunt Honey Bitters i udekoruj (dekoracja wykonana z izomaltu i ODK Funky [...].

Hooja

Hooja

by Drinkbolaget Składniki ODK Banana, Watermelon and Kiwi Fruity Mix 30ml ODK Lemon Juice 100% NFC 60ml Vodka Dodać lód, wstrząsnąć i przecedzić. Udekorować owocami i podawać.

DolceBanana

Dolce&Banana

by Drinkbolaget Składniki 50ml ciemnego rumu 30ml ODK Banana Fruity Mix 80ml mleka ODK Cocoa Creamy Przykryj szklankę ODK Cocoa Creamy Dodaj lód i wlej wszystkie składniki Udekoruj bitą śmietaną Udekoruj plasterkami banana

golden berry

Golden Berry

Tropi-collins-2-683x1024

Tropi-collins